URAKKA

URAKKA

lauantai 7. tammikuuta 2017

Hyvää uutta vuotta!


Vuosi on vaihtunut hiljattain myös meillä Rovaniemellä. Lapin YKA:n hallitus ryhtyy pian uusin voimin vahvistettuna suuntaamaan katsettaan kohti tulevaa toimintavuotta ja paikallisyhdistyksemme 3-vuotisjuhlia kesällä 2017!

Viime vuoden aikana me pyrimme Lapin yritysmaailma –teeman alla lisäämään jäsentemme kontakteja yritysmaailmaan, sekä tutustumaan paremmin alueella olevien yritysten toimintaan. Teemaan liittyen tarjosimme keväällä jäsenillemme cv-kuvauksen ammattivalokuvaajan johdolla ja alkusyksystä saimme nauttia Työn muutos on pysyvää -koulutuksesta Lappia-talolla Katri Saarikiven johdattamana.

Syksyllä järjestimme yhdessä Akava Lapin kanssa ”päiväkahvit” työnantajien edustajien kanssa rekrymessujen vanavedessä. Lentävän poron Jussi Jokinen johdatti työntekijät ja työnantajat yhteen kahvikupposen äärelle. Palautteen perusteella tapahtuma oli onnistunut ja saanee mahdollisesti jo tänä vuonna jatkoa.

Lapissa oli syyskuussa 2016 yhteensä 75 oman alamme työtöntä maisteria. Määrä ei ole suuren suuri, mutta suhteessa maakuntamme asukaslukuun kuitenkin merkittävä määrä korkeasti koulutettua työvoimaa tyhjän panttina. Lapin yhteiskuntatieteilijät on kuitenkin kaikkien yhteiskunta-alan korkeakoulutettujen paikallisyhdistys; olit sitten opiskelija, vastavalmistunut, työllinen tai työtön. Päämääränämme on verkostoituminen, kouluttautuminen ja yhteiskunnallinen vaikuttaminen.  

Toivotamme tervetulleeksi uudet jäsenet ja hallitustyöskentelystä kiinnostuneet vuosikokoukseemme maaliskuussa. Lisätietoa asiasta lähiaikoina facebook-sivuillamme.

Kaikkea hyvää tulevaan vuoteen ihan jokaiselle,

Susanna Pirnes
Puheenjohtaja





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti