URAKKA

URAKKA

keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Pitsaa ja pitchausta

Pitchauksesta eli hissipuheesta kuulee monessa yhteydessä, mutta useimmiten se yhdistetään startup-maailmaan. Tiiviin ja vaikuttavan hissipuheen pitäminen on kuitenkin tärkeä taito myös muissa, yhteiskuntatieteilijääkin koskettavissa, tilanteissa. Mieti vaikka omaa arkeasi: kuinka usein kohtaat tilanteen, jossa sinun täytyy myydä omaa osaamistasi tai ideaasi, perustella näkökulmaasi tai esitellä itsesi jollekin? Veikkaanpa, että aika usein.

Mikäli haluat varmuutta mm. tällaisiin tilanteisiin, tule meidän pitchauskoulutukseen ke 16.3. klo 18 LYY:n saunalle (Hallituskatu 20 D, ylin kerros). Koulutus jakaantuu teoriaosuuteen ja käytännön harjoitteluun. Ei huolta: harjoitukset tehdään pienryhmissä eli et joudu pitchaamaan kaikkien osallistujien edessä. Kouluttajina toimivat LaplandES:n Jonna ja Heli.

Samassa yhteydessä herkuttelemme pitsalla ja pidämme yhdistyksemme vuosikokouksen, jossa käsitellään sääntömääräiset asiat ja valitaan uusi hallitus seuraavalle kaksivuotiskaudelle. Mikäli hallituspaikka kiinnostaa, mutta et pääse paikalle, vinkkaa asiasta vaikka Facebookissa yksitysviestillä tai laita mailia lapinyhteiskuntatieteilijat(at)gmail.com.

Lisätietoja tapahtumasta Facebookissa.

Anni Ylipiessa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti